Допоможіть нам зробити наш проєкт кращим. Опитування.

На засідання Колегії, яке відбулося 3 березня 2021 року, Голова Товариства М.І.Бур’янова повідомила про згоду Посольства Литовської Республіки в Україні у допомозі проведення спільних он-лайн лекцій, круглих столів, ZOOM-конференцій з питань збереження культурної спадщини, серед яких і питання, що стосуються архітектури, реставрації та консервації пам’яток, історичних об’єктів, музейних колекцій.

Ці он-лайн зустрічі відбуватимуться в нещодавно створеному інформаційно-просвітницькому центрі Товариства та будуть представлені для широкого використання фахівцями та студентами на YouTube-каналі Товариства.

Зараз триває робота з визначення питань, які є найактуальнішими та найцікавішими для українських фахівців. На наш запит Посольство Литовської Республіки в Україні визначатиме литовських фахівців та науковців, які будуть  брати участь в спільній освітній програмі.

Товариство звертається до вас з проханням надсилати свої запитання та побажання он-лайн формою, розміщеною на нашому сайті під назвою «Допоможіть нам заробити наш проєкт кращим».

Схожі статті