Виставка. Інтенції буття.Пам’ятки, під час бойових дій

17.08.2023 о 16.00 у приміщені ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за адресою вул. Лаврська, 9, корп. 19, відбудеться відкриття персональної виставки живопису Михайла Федорина.

Автор проводить дослідження культурної та архітектурної ідентичності міста. Виявляє суспільні стосунки локальної сучасної історії міста та житла, зокрема, їх соціальний та культурний контекст, що супроводжує життя тієї чи іншої території.
На цій виставці ключем до розуміння творчості як діяльності людини, спрямованої на створення нових цінностей, є культурний ландшафт та час як плинне сьогодення.
Коло візуальних інтересів автора сконцентровано в історичних районах середмість, які мали вплив на розвиток культури та архітектури; становлять цінність як рідкісний приклад містобудування пізнього модерного часу, які до сьогодні зберегли автентичну забудову та парцеляцію.
Етюди, представлені на виставці, розповідають нам про дім як багатогранне місце, в якому віддзеркалюється цілий комплекс соціальних та культурних аспектів, пересікаються людські долі на тлі простору і часу.

Контакт: old.kyiv.knmc@gmail.com
067 766 8344 Михайло

Схожі статті