Звернення Українського товариства охорони пам’яток історії та культури до членів Колегії, керівників структурних підрозділів, членів Головної ради Товариства, до всіх пам’яткоохоронців

Війна, на жаль, поки ще продовжується, але українська армія разом із Силами територіальної оборони, добровольчими загонами та волонтерами здійснює  переможний наступ і ворог  отримує ніщивних ударів та потужний спротив населення. Перемога за нами!

Товариство неодноразово зверталося до вас щодо організації на місцях захисту культурної спадщини від руйнування через артилерійські та бомбові удари агресора по нашим містам і селам,  просило надавати  Товариству інформацію щодо понівечених, ушкоджених та зруйнованих об’єктів культурної спадщини. Із отриманих від вас повідомлень виходить, що  в наближення Перемоги беруть участь і члени Українського товариства охорони памя’ток історії та культури в Збройних силах України, в теробороні, у  волонтерському русі. 

Отже, повторюємо наші прохання:

1.Повідомляти, хто і в якому обсязі брав участь в організації на місцях захисту культурної спадщини  від руйнування через артилерійські та бомбові удари агресора по нашим містам і селам.

2. Надавати  інформацію щодо понівечених, ушкоджених та зруйнованих об’єктів культурної спадщини по можливості з фото або відео.

3. Для виявлення обсягу участі членів Товариства в наближення Перемоги повідомляти наступну інформацію: прізвище, ім’я, по-батькові учасника-члена Товариства, дата народження, де і ким працював, яку обіймав посаду в організації Товариства, де і яким чином бере участь в наближення Перемоги.

4.Просимо також повідомляти про  членів Товариства, які загинули від рук  рашистських загарбників. Всю інформацію надсилати на E-mail: ukrtopik1966@gmail.com

Схожі статті